Saltear al contenido principal

Casal d’hivern

Gaudeix de les nostres activitats d’hivern!
Arriba el fred, i amb ell les vacances d'hivern per tots els infants. Per tal de poder compaginar les vacances de tots i totes amb les vacances familiars us oferim un casal per dies o de tots els dies depenen de les vostres necessitats.
Volem que els vostres fills i filles puguin gaudir d’uns dies plens de diversió, experimentació, jocs, relació amb altres infants, riure, i passar-ho molt bé.

El casal d’hivern girarà en torn la “Història d’una espelma”. 

A partir de la guspira de l’espelama ens endinsarem cada dia per una història diferent que ens portarà a realitzar activitats diverses, fanalets, postals de nadal, decoració de nadal, etc. Mitjançant el joc, la imaginació i la màgia descobrirem infinitat de móns màgics.

El casal està adreçat a infants de p3 fins a 6è de primària.

Què cal portar?

  • Roma còmoda
  • Cantimplora
  • Esmorzar (a les 12.30h oferirem un segon esmorzar a base de fuita i bastonets per tenir energia fins les 14h.)

El casal serà a l’espai de la Vagoneta, amb places limitades.

Horaris i preus

El casal d’hivern serà els dies 27, 28, 29, 30 de desembre del 2022 i els dies 2, 3, 4 i 5 de gener del 2023. L’horari del casal serà de les 9h del matí i fins les 14h del migdia. També hi ha la possibilitat de poder gaudir del servei d’acollida matinal de 8h a 9h del matí (sempre que hi hagi un mínim de 3 infants inscrits).

El preu per dia de casal és de 19€ i el preu dia del servei d’acollida matinal és de 3€. En cas d’agafar 4 dies seguits de cada mes el preu és de 70€.

Inscripcions

Per realitzar la inscripció cal que estigueu registrats prèviament. Aquelles famílies que ja heu fet casals amb nosaltres només cal que entreu amb el vostre perfil i cliqueu el botó ” inscriu-te”.

Pagament per transferència a: ES94 0081 0156 2000 0161 9462

Pagament en metàl·lic: cal concretar dia i hora amb l’equip.

Documentació: penjar-la al vostre perfil de la web o enviar-la per correu.

Volver arriba