Saltear al contenido principal

Serveis

Activitats extraescolars

Oferim un ampli ventall d’activitats i cobrim propostes de les escoles. Des de circ, fusteria, jocs esportius, dansa, etc. Adpatem la proposta a les necessitats, interessos i inquituds dels infants.

Escola d'estiu (jornada intensiva)

Cobrim la jornada escolar en període de jornada intensiva. Oferim activitats de lleure adaptades a les necessitats, inquietuds i interessos dels infants, emmarcades a l’espai escola.

Dinamització de celebracions infantils o familiars

Crear un espai lúdic on els més petits es converteixen en els protagonistes de la festa. Oferim monitoratge experts en lleure amb capacitat de dinamitzar festes infantils, celebracions familiars, bodes, dinars, etc..

Menjador escolar

Oferta gastronòmica i educativa a mida de cada centre i a cada infant. Servei integral de monitoratge i gestió de monitoratge i cuina, amb coordinació i una borsa de monitoratge.

Casals d’estiu / hivern / primavera

Activitats que es realitzen en períodes no lectius i que tenen una intencionalitat pedagògica molt clara al darrere de les activitats. Sovint els casals es caracteritzen perquè tenen un centre d’interès o eix d’animació que els hi dóna forma, i totes les activitats giren entorn aquesta idea. Oferim els nostres propis casals, però també oferim casals a mida, segons les necessitats de cada grup.

Tallers i activitats infantils i juvenils

Activitats per a tota la família: El lleure ens acompanya al llarg de la vida,no té límits ni en temps ni en edat. Trobar un moment per jugar amb els nostres, crear nous rols en un ambient distès, i sobretot compartir!

Banc de recursos

Servei de préstec de diversos materials i recursos (jocs, tallers, material esportiu…) adreçat tant a entitats com a particulars. Ens agrada la idea de poder donar més ús als materials i que el lleure arribi a tothom.

Reforç i acompanyament en sortides i excursions

Monitoratge especialitzat en lleure per cobrir les necessitats.

Colònies escolars

Gestió integral de colònies a demanda de l’escola o les famílies.

Tipis del joc

Ideal per a espais oberts i/o tancats, per festes, trobades, celebracions, fires o esdeveniments. Oferir una carpa amb jocs que sempre es poden acompanyar de tallers. Vetllem perquè els infants i les famílies tinguin una bona experiència.

Volver arriba