Saltear al contenido principal

Àmbits d’actuació

Casal de lleure

Proporcionem un espai de joc, diàleg, creativitat i lúdic, per fomentar el treball en equip i les relacions interpersonals. Oferim una experiència única i plena d’aprenentatge i diversió. A partir del centre d'interès relacionem totes les activitats entre sí, seguint un fil conductor que les vincula i els dóna sentit, adaptaves a les edats.
Més informació

Casal d’aventura

La naturalesa i el medi ambient tenen una gran importància pel bon desenvolupament dels infants i joves. Fora dels esports majoritaris coneixerem els espais del municipi i del Parc Natural de Collserola, així relacionarem l’entorn amb les diferents activitats apropant els infants a la natura.
Més informació

Casal teatre – Improvisa

Vols conèixer l'artista que portes dins? A través de les arts escèniques descobrirem la nostra creativitat, imaginació i expressió corporal, tastant les diferents disciplines aprendrem a gaudir de l'art del teatre.
Més informació

Jugatecambiental Baix Llobregat

Espais on les famílies, amb nens i nenes de totes les edats, poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs i platges metropolitans, a més d’altres continguts relacionats amb la sostenibilitat. Informat del parc més proper a casa teva!
Més informació
Volver arriba